Todos los hombres que somos

Todos los hombres que somos

 

Dades de contacte i responsable d’actuacions:

Endika Izquierdo Doncel

Tel.: 699 65 59 10

a/e: endikaportobello@gmail.com

Nombre de components: 4

Currículum

Fabrice va néixer fa 40 anys a Suïssa. Fa vuit anys que viu a Menorca i és pare de bessons. treballa de fuster i sovint pensa en la mort.

Dante té 17 anys, però de petit va viure a l’Argentina. Ell va néixer a Menorca, encara que el seu pare és cubà i la seva mare argentina. Durant la quarantena va trobar el teatre i de vegades els grans l'exclouen.

Iñaki va néixer a Barcelona fa 43 anys. Té dos pares i tres àvies. Amb dos anys va venir a viure a Menorca i encara que li encantava el teatre, no gosava. Un dia es va atrevir i ara no pot parar. El fa molt feliç, tot i que encara té por.

A Esteve en diuen Stewie, Will. Té 37 anys i va néixer a Blanes. Va estudiar teatre, però no va poder acabar perquè va haver de treballar de cuiner. Ara els seus companys es dediquen al teatre i ell és més a prop. Sovint somia amb un desert de cases blanques i marrons.

Endika té 37 anys i és bascoargentí. Després de viatjar durant més de quinze anys per diferents països, a Mèxic i l'Argentina descobreix el teatre i s'estableix a Menorca fa quatre anys. Des de llavors va deixar de viatjar per dedicar la seva vida a trobar casa seva.

A partir del contacte des dels Serveis Socials des Mercadal i amb la col·laboració del Ministeri d'Igualtat pel Pacte d'Estat, es produeix una conversa amb el director de la peça, Endika Izquierdo, per crear un material escènic que aborda la masculinitat que avui, més que mai, ens travessa. Todos los hombres que somos és la seva primera peça. Un retrat confessional que travessa fragments de les vides dels personatges per preguntar-se: Qui és aquest que som avui?

Repertori:

Todos los hombres que somos

SINOPSI:

Muntatge confessional en què un grup d'homes travessen els paisatges on alguna vegada van ser més o menys feliços. Retalls de somnis i històries inunden el lloc i els cossos relaten fragments de les seves vides, per preguntar-se: Qui és aquest que som avui?

SOBRE L'OBRA:

Quina mena d'homes som avui? Quins ens habiten? A quina part del cos els carregam? Pesen o són lleugers? Són tènues? Ens colpegen, ens cremen, ens acaricien? Allò que ens va passar, existeix encara?

En un espai buit, un grup d'homes de diferents generacions, països i desconeguts, s'ajunten a conversar. Recorden i evoquen els fragments de familiars, amics i parelles que els conformen. La història de cadascú constitueix la composició del que som, d'aquells homes... i dones, que alguna vegada van traspassar el llindar de les nostres vides i van fer el que avui podem ser, per potser així, algun dia, poder ser una altra cosa. 

Condicions tècniques per a l’actuació:

  • Un espai diàfan de 6x5 m, si és possible amb il·luminació natural. Ampli, de petit/mitjà format, per allotjar entre 50 i 80 persones per funció.

  • Un equip de so per reproduir música amb un cable mini-plug, que tengui prou abast sonor per a l'espai on es faci l'exhibició.

  • Cadires suficients per a la capacitat.

  • Lluny de qualsevol so o distracció que pugui intervenir en la reproducció normal de l’acte.

  • Un sòl homogeni i llis per no entorpir la mobilitat dels actors i l’escenografia. Si pot ser, de fusta o similar.

Anterior
Anterior

L’Estigma ens Anima. Companyia La Nave Inski

Siguiente
Siguiente

Tornam a ser aquí